top of page
MAVA Coaching logo

MAVA Coaching, de persoon achter de onderneming

MAVA Coaching

Wie ben ik?

Persoonlijkheid:

Doelgericht, planner, nieuwsgierig, leergierig, positief ingesteld, vriendelijk, rustig, respectvol, authentiek, trouw, vragen stellend, leidinggevend, behulpzaam, gedreven, open, avontuurlijk.

Maarten Vanassche

Persoonlijk doel:

Mijn doel is een avontuurlijk en interessant leven leiden en een positieve bijdrage leveren aan de groei van mensen en organisaties. Ik hou van mensen en ik hou van vooruitgang. Ik wil een bijdrage leveren door middel van een coachende, adviserende, leidende en/of ondersteunende rol aan te nemen. Ik wil ook graag blijven bijleren om zo steeds meer waarde te kunnen geven en alles boeiend te houden.
 

Een persoonlijke droom is om samen te werken met investeerders en beloftevolle ondernemingen te begeleiden van start-up tot billionaire status. En hiervoor lange termijn contracten aan te gaan of zelf deels eigenaar te worden. De investeerders bezorgen financiële middelen en financiële begeleiding. Ik begeleid de oprichters en leidinggevenden in hun persoonlijke groei en om de uitvoering van het bedrijf en groei een success te maken, een cultuur te creëren van plezier, hoge prestaties en samenwerking en dit door elke groeifase heen.

Maarten Vanassche

Business Coach, Personal Coach,
Denker, Levensgenieter

Waar ik voor sta:

Duurzaamheid, kwaliteit en groei

Fragmentje uit mijn leven:

Een aantal jaar geleden zag ik een interview met Arianna Huffington en zij vertelde daar één zin die me is bijgebleven en mijn leven heeft veranderd. Sindsdien ben ik daarnaar gaan leven! Deze zin was:

"I want to be the best version of myself, so I can give back more to the world."

Zij vertelde dat als je veel waarde wilt geven aan de wereld, je jezelf in eerste instantie moet focussen op jezelf. Zowel op het verbeteren van je eigen skills, als op het focussen van je gezondheid, je relaties, je financiën en je geluksgevoel. Hoe goed kan je presteren als je structureel te weinig slaapt of voordurend stress ervaart? Hoeveel waarde kan je geven als je moeite hebt met communiceren met de mensen die voor je werken, met wie je samenwerkt, of lief hebt? Hoe snel kan je vooruitgaan als je financiële moeilijkheden hebt? Hoeveel waarde kan je geven als je emotioneel instabiel bent? Hoe goed is je productiviteit als je gedachten steeds afdwalen en je met andere zaken bezig bent, als je zorgen hebt?
 

Hoe beter de versie van jezelf wordt, hoe meer waarde je kan geven aan de wereld. Hoe meer waarde je kan geven, hoe meer waarde je terugkrijgt. Dit is een overtuiging die mij sindsdien bezighoudt en ervoor zorgt dat ik steeds blijf bijleren, goed voor mezelf zorg en zoveel mogelijk waarde aan anderen probeer te geven. Dit is een proces van continue groei en enorme mogelijkheden!
 

Op het moment dat ik dat interview zag, zat ik thuis met een burn-out en een stevige depressie. De timing kon niet beter zijn. Ik zat zo diep in de put, dat ik het gevoel had dat ik niets meer te verliezen had. Ik besloot dit maar eens te proberen. Alles was beter dan de situatie waarin ik toen zat. Ik ben mezelf beter gaan verzorgen en heb mijn focus gelegd op persoonlijke ontwikkeling om de beste versie van mezelf te worden. Dit heeft mijn leven enorm hard veranderd! Ik heb meer energie, ik sta met plezier op en kijk uit naar de dingen die ik die dag kan gaan doen, ik ben vrolijk en gelukkig, mijn relaties met mijn vrienden en familie zijn verbeterd, en ik ben ondertussen zelfs gelukkig getrouwd. Mijn leven is zo hard veranderd in een positieve manier dat ik dit ook wil doorgeven aan andere mensen. Zo ben ik bij het beroep van coaching terecht gekomen. 

Mijn oorspronkelijk doel was om anderen te begeleiden in hun zoektocht en ontwikkeling om de beste versie van zichzelf te worden, zodat ze hun beste leven kunnen leiden. Door mijn interesse en passie in bedrijven en de groei van bedrijven en mijn ervaring en doorgedreven passie in beleggen in aandelen, ben ik bij bedrijfscoaching terecht gekomen. Hoe begeleid je als coach een bedrijf van opstart tot billionairs level en alle fasen en uitdagingen er tussenin? Hoe begeleid je de identiteitsshift van de bedrijfseigenaar, focus, acties en gewoonten in elke fase om optimale en duurzame groei te krijgen? Hoe creëer je een cultuur van high performance en geluk dat een hefboom creëert voor het bedrijf en groei mogelijk maakt met minder moeite? … En zo ben ik bij de opleiding van Business coach & consultant terecht gekomen van Mindvalley. 
 

Op dit moment ligt mijn eigen focus binnen bedrijfscoaching meer op visie, leiderschap, emotioneel mamagement, mindset, en het vormen van een cultuur van gelukkige werknemers, samenwerking en productiviteit, omdat ik ervan overtuigd ben dat het net dit is dat ervoor zorgt dat een bedrijf een enorme groei kan verwezenlijken.
 

Ben je geïnteresseerd om ook jouw bedrijf te laten groeien en een cultuur te creëren van gelukkige werknemers, samenwerking en hoge productiviteit? Neem dan zeker contact met mij op en maak een afspraak met jouw toekomst.

Opleiding tot businesscoach

Credentials:

  • 5 jaar ervaring als operations manager en 6 jaar ervaring als planner: door deze ervaringen heb ik een sterke voeling met operations, management, teams en het globale functioneren van een bedrijf en het belang van communicatie.

  • 5 jaar ervaring als vrijwilliger, coach bij YAR (Youth At Risk): deze ervaring heeft mij heel veel geleerd over coaching, persoonlijke ontwikkeling en team vorming. Het creëren van een cultuur en omgeving die het mogelijk maakt om het onmogelijke samen te doen.

  • Opgegroeid in een familie van bijdrijfseigenaars. Mijn grootvader en nonkels hadden/hebben hun eigen bedrijf. Ik heb van kinds af aan de waarden en overtuigingen en mentaliteit van bedrijfseigenaren meegekregen.

  • 2 coach certificaten van The Coaching Square: om te fungeren als personal coach en te coachen op: acties, gewoonten, overtuigingen, waarden, mindset, emoties, identiteit, uitzoeken wat je nu precies wil en hoe je dit kan bereiken. 

  • Certificaat van Business coach en consultant van Mindvalley/Evercoach: specifiek voor het coachen van bedrijfsleider met doel het doen groeien van het bedrijf en de bedrijfseigenaar als leider/persoon. Dit door te coachen op: Leiderschap, Team en cultuur, Marketing, Money management, Customer experience, Strategy, Systemen, Planning, Productiviteit.

info
achtergrond2.jpg

Bekijk en/of download mijn behaalde certificaten

Certificaat  The Grow
Certificaat The Root
Certificaat loopbaancoach

CONTACT

Vind je zelf dat je te weinig tijd hebt om je interesses en hobby's te beoefenen?
Maak dan een afspraak en via coaching help ik je graag om je systematisch uit de dagelijkse operationele taken ta halen en zo meer tijd vrij te maken voor je interesses.

bottom of page